info@theater-aanz.nl | 024-6635370

De cast van LEEF!

Dit zijn ze, de cast van onze nieuwste voorstelling LEEF!

Twee vrouwen en één man brengen deze voorstelling tot leven en zij toeren dit seizoen langs de Nederlandse MBO-colleges. 

Foto Anne 2

Anne van der Steen, afgestudeerd aan de Academie voor Theater.

“Theater is ‘ verhalen vertellen’. Soms enkel gebaseerd op fantasie, maar vaak ook met een duidelijke link naar de werkelijkheid. Theater is een prachtig medium om zaken aan de kaak te stellen, om te discussiëren en je mening te vormen of bij te stellen. Theater is bij uitstek het middel om via de verbeelding, je werkelijkheid te vormen. Ik ben er echt van overtuigend dat van theater de wereld een stukje mooier wordt.”

IMG 1399

Marjolein van der Meer, afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg. Naast als werk als actrice, werkt Marjolein ook als simulatiepatiënt, theaterdocent en theatermaker binnen het amateurcircuit.

“Juist vanwege mijn grote passie voor spelen kijk ik er erg naar uit om door middel van een voorstelling, jong volwassenen aan het denken te zetten. Theater is in mijn ogen een mooi middel om confronterende en belangrijke onderwerpen op een creatieve manier aan te snijden. Je leert je op verschillende manieren te verhouden ten opzichte van de ander en van de wereld. Het zet je aan het denken over wie jij bent, wie de ander is en wat we met elkaar te maken hebben.”

IMG 1321

Mauricio Leijser, een singer-songwriter en autodidact wat betreft zijn gitaar en pianospel.

“Voor mij is muziek als een uitlaatklep in mijn altijd zo bewogen leven. Van de mooie kleine dingen in het leven tot aan de schokkende dingen die ik heb meegemaakt. Muziek is wat mij door het leven trekt. Muziek is niet iets wat je hoort... maar iets wat je voelt."

Naast muziek maken is Mauricio zich ook gaan richten op andere manieren van expressie, zo is hij in aanraking gekomen met het theatervak. “Theater is volgens mij DE manier om dichter bij jezelf te komen."

 

 

<< Terug naar Nieuws

“Jullie hebben een positieve indruk achtergelaten.” Meer reacties >>
“Voor de eerste keer in België.” Meer reacties >>
“Ein-de-lijk word er over homoseksualiteit gesproken.” Meer reacties >>
“Ik vond de voorstelling ID heel leuk en ook apart.” Meer reacties >>
“Dank voor jullie kwetsbaarheid.” Meer reacties >>
“ Het heeft me weer een stapje verder geholpen.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
IMG 8311
project Stil verdriet (werktitel) Meer lezen >>
Twitter