info@theater-aanz.nl | 024-6635370

De cast van Lokaal G1.25

Wekelijks staat deze cast op de vloer om de voorstelling Lokaal G.125 te vertolken.

Thara Leutscher, in 2016 afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater in Arnhem. Naast haar rol in de voorstelling Lokaal G1.25, geeft ze theaterlessen, is ze trainingsacteur en regisseert ze voorstellingen met kinderen/amateurspelers.

"Theater kan bestaande denkbeelden laten rammelen, ondersteboven en binnenstebuiten keren. Je mag zoeken, verdwalen, het niét weten. Als publiek, én als speler. Dat maakt theater zo spannend, maar, wanneer je er door gegrepen wordt, ook zo verrijkend." Aldus Thara.

thara zw

Melissa Fortes, zangeres, actrice, publieksbegeleider en museumdocent van beroep. Deze veelzijdige en kleurrijke dame is niet zo snel in een hokje te plaatsen. Wekelijks is Melissa de publieksbegeleider in het interactief bij de voorstellingen Leef! en Lokaal G1.25.

Ze is geboren en getogen in Rotterdam. Als dochter van een Kaapverdische vader en een Nederlandse moeder is ze gezegend met het voorrecht te worden opgevoed in twee verschillende culturen. Dit is iets dat Melissa heeft beïnvloed in haar muziek en haar theater carrière. Muziek en theater zijn voor haar prachtige, maar ook krachtige middelen om moeilijke thema’s bespreekbaar te maken, emoties bij je publiek op te wekken, stof tot nadenken te geven, verbinding met je publiek te vinden en magie te creëren. Door actief als professioneel zangeres en actrice op te treden hoopt Melissa mensen te inspireren en activeren om te kiezen voor hun dromen, zoals zij zelf ook deed. 

 Melissa zw

Sjors Wijers, afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg.

"Overal waar je kijkt, is theater. Niet dat alles wat er om je heen gebeurt een plek op het toneel zou kunnen krijgen, maar het vormt wel vaak de inspiratiebron om mooie en pakkende voorstellingen te maken. Ik ben er als acteur en theatermaker achter gekomen dat het theater een prachtig middel is om met een afstand naar de ‘normale’ gang van zaken te kijken. En juist door die afstand maakt theater het mogelijk om te reflecteren op jezelf, en wat er om je heen gebeurt. Het zet je in actie. Erover praten hebben we namelijk genoeg gedaan... het wordt tijd dat we het gaan beleven!"

Sjors zw

Roxane Clijsen, afgestudeerd aan de FHK Academie voor Theater in Tilburg in 2010. Na haar studie begon ze meteen bij Theater AanZ en was ze te zien als actrice in de voorstelling Geen Gezicht. Na zeven jaar werkt ze nog steeds met veel plezier en overgave bij Theater AanZ in de voorstelling Lokaal G1.25 en vertolkt ze de kleurrijke rol van Steef.

Roxane is een duizendpoot. Naast het spelen bij Theater AanZ, regisseert ze diverse amateurverenigingen, geeft ze theater les aan kinderen en jongeren, werkt ze als trainingsactrice en ook als museumdocent. Maar haar grote drijfveer en rode draad in haar loopbaan is zingen. Roxane zingt al vanaf dat ze kon praten en speelde later mee aan musicals, en zong ze in verschillende coverbandjes. Momenteel is Roxane actief met het neerzetten van haar eigen geschreven muziek.

 Roxane zw

Sandro Lima heeft in 2004 de acteursopleiding van het Rotterdams Centrum Voor Theater afgerond. Sindsdien ging hij op in de theaterwereld waar hij in diverse theatervoorstellingen van verschillende theatergroepen speelde. Nu vertolkt Sandro wekelijks de rol van Gio in de voorstelling Lokaal G1.25.

Sinds 2007 is Sandro ook werkzaam als trainingsacteur. Dit doet hij voor trainingsbureaus in communicatie en agressie voor handhavers, docenten, hulpverleners, winkeliers en nog veel meer. Tevens maakt hij deel uit van het collectief 'Art e Mais' als speler en regisseur. Zijn passie ligt, naast acteren, ook in het ontwerpen van kleding en hij staat graag voor de camera als model.

sandro zw 

<< Terug naar Nieuws

“Er is een lampje gaan branden bij leerlingen.” Meer reacties >>
“Ze brengen het verhaal tot leven.” Meer reacties >>
“Gewoon uit respect voor mijn ouders en mijn geloof.” Meer reacties >>
“Wens jullie succes met de volgende voorstellingen! #beyourself ” Meer reacties >>
“Elk jaar laat ik als CKV-docent ‘Lokaal G1.25’ komen.” Meer reacties >>
“'Verbeter de wereld, begin bij jezelf'” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
subsidie
Provincie Gelderland steunt HannaH! Meer lezen >>
Twitter