info@theater-aanz.nl | 024-6635370

Met SPOED gezocht: professionele acteur & actrice

Theater AanZ zoekt met SPOED een acteur en actrice voor de nieuw te maken voorstelling voor het MBO, te spelen vanaf medio november 2017. Vanwege het grote succes waarmee de voorstelling Geen Gezicht de afgelopen jaren voor jongeren heeft gespeeld, komt er nu de opvolger Geen Gezicht2.0. Deze nieuwe voorstelling gaat wederom over seksuele diversiteit, liefde en vriendschap.

Wij zijn voor deze voorstelling nog op zoek naar een acteur en actrice. Onze minimale eis is een afgeronde HBO acteurs- of/en theaterdocentopleiding. Leeftijd tussen de 25 en 30 jaar of jonge uitstraling. Wij zijn op zoek naar acteurs/actrices met een niet-westerse achtergrond.

Op dinsdag 11 juli a.s. vinden de audities plaats en de repetitie periode is in september/oktober en november. Het betreft een betaalde opdracht. De vaste speeldagen vanaf medio november zijn woensdag en donderdag. Er is voor deze voorstelling een garantie voor het spelen van minimaal 50 voorstellingen op diverse ROC's door heel Nederland.

Voor mee informatie kun je contact opnemen met Jolanda de Groot 06-12834745. Of stuur je cv en je motivatiebrief zo spoedig mogelijk, aan jolanda@theater-aanz.nl.

 

 

 

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

“De boodschap is duidelijk aangekomen.” Meer reacties >>
“Leuke improvisatie met de meningen van leerlingen” Meer reacties >>
“Dank voor jullie kwetsbaarheid.” Meer reacties >>
“Echt een leuke voorstelling!” Meer reacties >>
“Het zet mensen aan het denken over vooroordelen en bepaalde 'scheld' woorden.” Meer reacties >>
“Voor de eerste keer in België.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
Geen gezicht lr logo
Met SPOED gezocht: professionele acteur & actrice Meer lezen >>
Twitter