info@theater-aanz.nl | 024-6635370

Jongeren uit Charlois maken eigen versie van Geen Gezicht

In dit unieke project maken jongeren uit het Rotterdamse Charlois, samen met professionele acteurs, een eigen versie van de interactieve theatervoorstelling 'Geen Gezicht 2.0', in opdracht van Stichting DOCK Charlois. 

De voorstelling

De voorstelling is niet alleen vóór jongeren, maar zal nu ook door de jongeren gemaakt en uitgevoerd worden. Stichting DOCK initieert dit project in het kader van talentontwikkeling, jongerencoaching en participatie van jongeren uit Charlois. In samenwerking met Theater AanZ (en onder leiding van acteurs van AanZ) werken en spelen jongeren mee in de voorstelling 'Geen Gezicht 2.0'. De oorspronkelijke voorstelling 'Geen Gezicht' bestaat al drie jaar en speelt op ROC opleidingen door het hele land. De voorstelling gaat over geluk, diversiteit, identiteit, religie en cultuur. 

Lees hier het artikel dat op 10 december verscheen in de Havenloods.

DSC02771

Speeldata

Op dinsdag 16 september was de auditie waarbij jongeren daadwerkelijk geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit project. Vanaf eind september tot en met begin december heeft de cast wekelijks gerepeteerd en op 11 december was dan de première op 11 december in Theater Zuidplein Rotterdam.

Geen Gezicht 2.0 is nu niet meer te zien, maar houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor een mogelijk vervolg.

 

DSC02821 

“Respect is belangrijker” Meer reacties >>
“Ik heb met open mond van verbazing gekeken.” Meer reacties >>
“'Verbeter de wereld, begin bij jezelf'” Meer reacties >>
“Jullie hebben me weten te raken!” Meer reacties >>
“Indrukkende voorstelling dat stof tot nadenken geeft.” Meer reacties >>
“Boosheid, verdriet, verbijstering maar ook herkenning en begrip.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
IMG 6470
Afscheid van ID Meer lezen >>
Twitter