info@theater-aanz.nl | 024-6635370

Geen Gezicht 2.0

In dit unieke project in 2014 maakten jongeren uit het Rotterdamse Charlois, samen met professionele acteurs, een eigen versie van de interactieve theatervoorstelling 'Geen Gezicht 2.0', in opdracht van Stichting DOCK Charlois. 

De voorstelling

De voorstelling is niet alleen vóór jongeren, maar wordt ook door de jongeren gemaakt en uitgevoerd. Stichting DOCK initieert dit project in het kader van talentontwikkeling, jongerencoaching en participatie van jongeren uit Charlois. In samenwerking met Theater AanZ (en onder leiding van acteurs van Theater AanZ) werken en spelen jongeren mee in de voorstelling 'Geen Gezicht 2.0'. De oorspronkelijke voorstelling 'Geen Gezicht' bestaat al drie jaar en speelt op ROC opleidingen door het hele land. De voorstelling gaat over geluk, diversiteit, identiteit, religie en cultuur. 

Lees hier het artikel dat op 10 december 2014 verscheen in de Havenloods.

DSC02771

Op dinsdag 16 september 2014 was de auditie waarbij jongeren daadwerkelijk geselecteerd zijn om deel te nemen aan dit project. Vanaf eind september tot en met begin december heeft de cast wekelijks gerepeteerd en op 11 december was dan de première op 11 december in Theater Zuidplein Rotterdam.

DSC02821 

“Wat een prestatie” Meer reacties >>
“Hoe jullie je verhaal verteld hebben, zo open, echt mooi” Meer reacties >>
“De studenten waren onder de indruk van het verhaal.” Meer reacties >>
“Knap dat ze dit durfde te vertellen.” Meer reacties >>
“Indrukkende voorstelling dat stof tot nadenken geeft.” Meer reacties >>
“Ze brengen het verhaal tot leven.” Meer reacties >>
Geef zelf een reactie >>
subsidie
Provincie Gelderland steunt HannaH! Meer lezen >>
Twitter